Eierpunch Cupcakes Recept
Heerlijke cupcakes met een vleugje eierpunch, perfect voor de feestdagen.
Print Recept
Pin Dit
Cupcake Beslag
- 200 g Bloem
- 150 g Suiker
- 2 Eieren
- 100 ml Melk
- 100 ml Eierpunch
- 100 g Boter gesmolten
- 1 tl Bakpoeder
- 1 snufje Zout
Verwarm de oven voor op 180°C (350°F). Bekleed een muffinblik met papieren vormpjes.
In een grote kom, klop de eieren en suiker tot een luchtig mengsel.
Voeg de gesmolten boter, melk en eierpunch toe en meng goed.
Zeef de bloem, bakpoeder en zout samen en voeg dit geleidelijk toe aan het natte mengsel. Meng tot een glad beslag.
Vul de papieren vormpjes voor ⅔ met het beslag.
Bak de cupcakes in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster voordat je ze serveert.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 18g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Cupcakes, Eierpunch Cupcakes