Ga terug
+ servings
dubbele-chocolade-pinda-snoepkoekjes-recept

Dubbele Chocolade Pinda Snoepkoekjes Recept

Heerlijke koekjes met dubbele chocolade en pinda's.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale Tijd: 25 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 24 koekjes
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 200 g Bloem
  • 50 g Cacaopoeder
  • 1 tl Bakpoeder
  • 0.5 tl Zout
  • 115 g Boter op kamertemperatuur
  • 200 g Suiker
  • 2 Eieren
  • 1 tl Vanille-extract
  • 150 g Chocoladestukjes
  • 100 g Gehakte pinda's

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  3. In een kom, meng bloem, cacaopoeder, bakpoeder en zout.
  4. In een andere kom, klop boter en suiker romig.
  5. Voeg eieren en vanille-extract toe en meng goed.
  6. Voeg de droge ingrediënten toe aan het botermengsel en meng tot een deeg.
  7. Roer de chocoladestukjes en gehakte pinda's erdoor.
  8. Laat eetlepels deeg op de bakplaat vallen, met voldoende tussenruimte.
  9. Bak 10 minuten of tot de randen stevig zijn.
  10. Laat afkoelen op een rooster.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 3g | Fat: 7g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 100mg | Potassium: 120mg | Fiber: 2g | Sugar: 12g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Cookies, Koekjes
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!