Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Dubbele Chocolade Chip Koekjes Recept
Heerlijke dubbele chocolade chip koekjes die smelten in je mond.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
10
minuten
min
Totale Tijd:
25
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
24
koekjes
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Ingrediënten
225
g
boter
op kamertemperatuur
200
g
suiker
220
g
bruine suiker
2
eieren
1
tl
vanille-extract
300
g
bloem
50
g
cacaopoeder
1
tl
baking soda
0.5
tl
zout
300
g
chocolade chips
Instructies
Verwarm de oven voor op 175°C.
Klop de boter en beide suikers samen tot een romig geheel.
Voeg de eieren en vanille-extract toe en mix goed.
Zeef de bloem, cacaopoeder, baking soda en zout samen en voeg toe aan het botermengsel. Mix tot een glad deeg.
Roer de chocolade chips erdoor.
Laat het deeg in eetlepels vallen op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven, of tot de randen stevig zijn.
Laat de koekjes 5 minuten afkoelen op de bakplaat en verplaats ze dan naar een rooster om volledig af te koelen.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
3
g
|
Fat:
10
g
|
Saturated Fat:
6
g
|
Cholesterol:
30
mg
|
Sodium:
150
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
20
g
|
Vitamin A:
200
IU
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Cookies, Koekjes
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!