Ga terug
+ servings
drie-ingredienten-pindakaaskoekjes-recept

Drie Ingrediënten Pindakaaskoekjes Recept

Een eenvoudig en snel recept voor pindakaaskoekjes met slechts drie ingrediënten.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 10 minuten
Totale Tijd: 20 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 12 koekjes
Calorieën: 150 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 1 cup Pindakaas glad of met stukjes
  • 1 cup Suiker
  • 1 Ei groot

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C (350°F).
  2. In een grote kom, meng de pindakaas, suiker en ei tot een glad geheel.
  3. Rol het deeg in kleine balletjes en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  4. Druk elke bal plat met een vork, waarbij je een kruispatroon maakt.
  5. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 10 minuten of tot de randen goudbruin zijn.
  6. Laat de koekjes 5 minuten afkoelen op de bakplaat voordat je ze op een rooster legt om volledig af te koelen.

Voedingswaarde

Calories: 150kcal | Carbohydrates: 12g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 2g | Cholesterol: 15mg | Sodium: 85mg | Potassium: 120mg | Fiber: 1g | Sugar: 10g | Calcium: 10mg | Iron: 0.5mg

Trefwoorden

Cookies, Koekjes
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!