Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Drie Ingrediënten Pindakaaskoekjes Recept
Een eenvoudig en snel recept voor pindakaaskoekjes met slechts drie ingrediënten.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Kooktijd:
10
minuten
min
Totale Tijd:
20
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
12
koekjes
Calorieën:
150
kcal
Ingrediënten
Ingrediënten
1
cup
Pindakaas
glad of met stukjes
1
cup
Suiker
1
Ei
groot
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C (350°F).
In een grote kom, meng de pindakaas, suiker en ei tot een glad geheel.
Rol het deeg in kleine balletjes en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Druk elke bal plat met een vork, waarbij je een kruispatroon maakt.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 10 minuten of tot de randen goudbruin zijn.
Laat de koekjes 5 minuten afkoelen op de bakplaat voordat je ze op een rooster legt om volledig af te koelen.
Voedingswaarde
Calories:
150
kcal
|
Carbohydrates:
12
g
|
Protein:
4
g
|
Fat:
10
g
|
Saturated Fat:
2
g
|
Cholesterol:
15
mg
|
Sodium:
85
mg
|
Potassium:
120
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
10
g
|
Calcium:
10
mg
|
Iron:
0.5
mg
Trefwoorden
Cookies, Koekjes
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!