Cranberry Sinaasappel Brood Recept
Een heerlijk en eenvoudig te maken cranberry sinaasappel brood, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 2 cups Bloem
- 1 cup Suiker
- 1.5 teaspoon Bakpoeder
- 0.5 teaspoon Zout
- 1 cup Melk
- 1 tablespoon Geraspte sinaasappelschil
- 1 cup Cranberries
Verwarm de oven voor op 175°C.
In een grote kom, meng bloem, suiker, bakpoeder en zout.
Voeg melk en geraspte sinaasappelschil toe, meng goed.
Roer de cranberries erdoor.
Giet het beslag in een ingevette cakevorm.
Bak gedurende 60 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat afkoelen voordat je het uit de vorm haalt en serveert.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 5g | Fat: 5g | Saturated Fat: 2g | Sodium: 150mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg