Cranberry Brie Bladerdeeg Recept
Een heerlijk voorgerecht of snack met cranberry en brie in bladerdeeg.
Print Recept
Pin Dit
	
	
    
Hoofdingrediënten
- 1 vel Bladerdeeg
- 100 g Brie in plakjes
- 50 g Cranberrysaus
- Verwarm de oven voor op 200°C. 
- Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat. 
- Beleg het bladerdeeg met plakjes brie en schep er cranberrysaus overheen. 
- Bak in de oven gedurende 20 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin is. 
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg
Bladerdeeg, Brie, Cranberry, Snack