Cranberry Brie Bladerdeeg Recept
Een heerlijk voorgerecht of snack met cranberry en brie in bladerdeeg.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 vel Bladerdeeg
- 100 g Brie in plakjes
- 50 g Cranberrysaus
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
Beleg het bladerdeeg met plakjes brie en schep er cranberrysaus overheen.
Bak in de oven gedurende 20 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin is.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg
Bladerdeeg, Brie, Cranberry, Snack