Ga terug
+ servings
cranberry-brie-bladerdeeg-recept

Cranberry Brie Bladerdeeg Recept

Een heerlijk voorgerecht of snack met cranberry en brie in bladerdeeg.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 30 minuten
Cursus: Appetizer, Voorgerecht
Keuken: Frans, French
Porties: 4 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 vel Bladerdeeg
  • 100 g Brie in plakjes
  • 50 g Cranberrysaus

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg het bladerdeeg op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Beleg het bladerdeeg met plakjes brie en schep er cranberrysaus overheen.
  4. Bak in de oven gedurende 20 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin is.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 300mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Bladerdeeg, Brie, Cranberry, Snack
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!