Citroen Gevulde Cupcakes Recept
Heerlijke citroen gevulde cupcakes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Cupcakes
- 200 g Bloem
- 150 g Suiker
- 1 tl Bakpoeder
- 0.5 tl Zout
- 120 ml Melk
- 2 Eieren
- 100 g Boter gesmolten
- 1 tl Vanille-extract
- 2 el Citroensap
- 1 el Citroenrasp
Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een muffinblik met papieren vormpjes.
In een grote kom, meng bloem, suiker, bakpoeder en zout.
In een andere kom, klop melk, eieren, gesmolten boter, vanille-extract, citroensap en citroenrasp samen.
Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten en meng tot een glad beslag.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvormpjes.
Bak 20-25 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes volledig afkoelen voordat je ze vult en decoreert.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Cupcakes, Citroen Cupcakes