Citroen Cupcakes Recept
Heerlijke citroen cupcakes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Cupcake Ingredients
- 200 g Flour
- 150 g Sugar
- 1 teaspoon Baking powder
- 0.5 teaspoon Salt
- 100 g Butter softened
- 2 Eggs
- 1 teaspoon Vanilla extract
- 120 ml Milk
- 2 tablespoon Lemon zest freshly grated
Verwarm de oven voor op 180°C (350°F). Plaats cupcakevormpjes in een muffinblik.
In een grote kom, meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout.
Voeg de boter toe en mix tot het mengsel kruimelig is.
Voeg de eieren, vanille-extract, melk en citroenrasp toe. Mix tot een glad beslag.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de cupcakevormpjes.
Bak 20-25 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 1mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Cupcakes, Citroen Cupcakes