Chocolade Flan Taart Recept
Een heerlijke chocolade flan taart die perfect is voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 200 g pure chocolade gehakt
- 200 g suiker
- 4 eieren
- 500 ml melk
- 1 tl vanille-extract
Verwarm de oven voor op 160°C.
Smelt de chocolade au bain-marie.
Klop de eieren en suiker samen tot een luchtig mengsel.
Voeg de gesmolten chocolade, melk en vanille-extract toe aan het eimengsel en meng goed.
Giet het mengsel in een ingevette taartvorm.
Bak de taart in de voorverwarmde oven gedurende 60 minuten.
Laat de taart afkoelen voordat je hem serveert.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 8g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 60mg | Potassium: 300mg | Fiber: 3g | Sugar: 35g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 150mg | Iron: 2mg