Chocolade Eclair Taart Recept
Een heerlijke chocolade eclair taart die perfect is voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 200 g bloem
- 100 g boter
- 4 eieren
- 500 ml melk
- 200 g pure chocolade
- 100 g suiker
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Smelt de boter in een pan en voeg de bloem toe. Roer goed door.
Voeg de eieren een voor een toe en blijf roeren tot het een glad beslag is.
Giet het beslag in een taartvorm en bak 30 minuten in de oven.
Verwarm de melk en voeg de chocolade en suiker toe. Roer tot het gesmolten is.
Giet het chocolademengsel over de afgekoelde taart.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 6g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 25g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 100mg | Iron: 2mg