Ga terug
+ servings
chocolade-eclair-taart-recept

Chocolade Eclair Taart Recept

Een heerlijke chocolade eclair taart die perfect is voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 50 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: French, Frans
Porties: 8 porties
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 200 g bloem
  • 100 g boter
  • 4 eieren
  • 500 ml melk
  • 200 g pure chocolade
  • 100 g suiker

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Smelt de boter in een pan en voeg de bloem toe. Roer goed door.
  3. Voeg de eieren een voor een toe en blijf roeren tot het een glad beslag is.
  4. Giet het beslag in een taartvorm en bak 30 minuten in de oven.
  5. Verwarm de melk en voeg de chocolade en suiker toe. Roer tot het gesmolten is.
  6. Giet het chocolademengsel over de afgekoelde taart.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 6g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 25g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 100mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Eclair, Taart, Chocolade
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!