Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Chocolade Cupcakes Recept
Heerlijke chocolade cupcakes perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
20
minuten
min
Kooktijd:
20
minuten
min
Totale Tijd:
40
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
12
porties
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Cupcake Ingrediënten
125
g
bloem
200
g
suiker
50
g
cacaopoeder
1
tl
bakpoeder
½
tl
zout
2
eieren
op kamertemperatuur
120
ml
melk
op kamertemperatuur
120
ml
plantaardige olie
2
tl
vanille-extract
240
ml
kokend water
Instructies
Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed een muffinblik met papieren cupcakevormpjes.
In een grote kom, meng bloem, suiker, cacaopoeder, bakpoeder en zout.
Voeg de eieren, melk, olie en vanille-extract toe en mix tot een glad beslag.
Roer het kokende water erdoor. Het beslag zal dun zijn, maar dat is oké.
Vul de cupcakevormpjes voor ⅔ met het beslag.
Bak de cupcakes 20 minuten in de voorverwarmde oven, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster voordat je ze decoreert.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
3
g
|
Fat:
10
g
|
Saturated Fat:
2
g
|
Cholesterol:
30
mg
|
Sodium:
150
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
20
g
|
Vitamin A:
100
IU
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Cupcakes, Chocolade
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!