Cheesecake Recept
Heerlijke cheesecake recept, eenvoudig te maken.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 200 g Bastognekoeken verkruimeld
- 100 g Boter gesmolten
- 600 g Roomkaas op kamertemperatuur
- 150 g Suiker
- 200 ml Slagroom
- 3 Eieren
- 1 tl Vanille-extract
Verwarm de oven voor op 160°C.
Bekleed de bodem van een springvorm met bakpapier.
Mix de verkruimelde Bastognekoeken met de gesmolten boter en druk dit mengsel stevig op de bodem van de springvorm.
Klop de roomkaas en suiker samen tot een glad mengsel.
Voeg de eieren één voor één toe, goed kloppend na elk ei.
Voeg de slagroom en vanille-extract toe en meng goed.
Giet het mengsel over de koekjesbodem in de springvorm.
Bak de cheesecake 60 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat de cheesecake volledig afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 7g | Fat: 30g | Saturated Fat: 18g | Cholesterol: 150mg | Sodium: 300mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 25g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg