Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Caprese Bladerdeegtaart Recept
Een heerlijke bladerdeegtaart met de klassieke smaken van een Caprese salade.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minutes
mins
Kooktijd:
25
minutes
mins
Totale Tijd:
40
minutes
mins
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Italian, Italiaans
Porties:
4
porties
Calorieën:
300
kcal
Ingrediënten
Ingrediënten
1
rol
Bladerdeeg
ontdooid
2
stuks
Tomaten
in plakjes
1
bol
Mozzarella
in plakjes
1
handvol
Basilicum
vers
1
eetlepel
Olijfolie
naar smaak
Zout en peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
Beleg het bladerdeeg met plakjes tomaat en mozzarella.
Bestrooi met zout en peper naar smaak.
Bak de taart in de oven voor ongeveer 25 minuten, of tot het bladerdeeg goudbruin en knapperig is.
Haal de taart uit de oven en garneer met verse basilicum en een scheutje olijfolie.
Snijd in stukken en serveer warm.
Voedingswaarde
Calories:
300
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
12
g
|
Fat:
15
g
|
Saturated Fat:
7
g
|
Cholesterol:
30
mg
|
Sodium:
400
mg
|
Potassium:
200
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
3
g
|
Vitamin A:
500
IU
|
Vitamin C:
10
mg
|
Calcium:
200
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Caprese, Bladerdeegtaart
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!