Caprese Bladerdeegtaart Recept
Een heerlijke bladerdeegtaart met de klassieke smaken van een Caprese salade.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 1 rol Bladerdeeg ontdooid
- 2 stuks Tomaten in plakjes
- 1 bol Mozzarella in plakjes
- 1 handvol Basilicum vers
- 1 eetlepel Olijfolie
- naar smaak Zout en peper
Verwarm de oven voor op 200°C.
Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
Beleg het bladerdeeg met plakjes tomaat en mozzarella.
Bestrooi met zout en peper naar smaak.
Bak de taart in de oven voor ongeveer 25 minuten, of tot het bladerdeeg goudbruin en knapperig is.
Haal de taart uit de oven en garneer met verse basilicum en een scheutje olijfolie.
Snijd in stukken en serveer warm.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 12g | Fat: 15g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 400mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg