Go Back
+ servings
caprese-bladerdeegtaart-recept

Caprese Bladerdeegtaart Recept

Een heerlijke bladerdeegtaart met de klassieke smaken van een Caprese salade.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minutes
Kooktijd: 25 minutes
Totale Tijd: 40 minutes
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Italian, Italiaans
Porties: 4 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 1 rol Bladerdeeg ontdooid
  • 2 stuks Tomaten in plakjes
  • 1 bol Mozzarella in plakjes
  • 1 handvol Basilicum vers
  • 1 eetlepel Olijfolie
  • naar smaak Zout en peper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Beleg het bladerdeeg met plakjes tomaat en mozzarella.
  4. Bestrooi met zout en peper naar smaak.
  5. Bak de taart in de oven voor ongeveer 25 minuten, of tot het bladerdeeg goudbruin en knapperig is.
  6. Haal de taart uit de oven en garneer met verse basilicum en een scheutje olijfolie.
  7. Snijd in stukken en serveer warm.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 12g | Fat: 15g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 400mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Caprese, Bladerdeegtaart
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!