Ga terug
+ servings
candy-popcorn-taart-recept

Candy Popcorn Taart Recept

Een heerlijke taart met een knapperige popcorn topping en zoete candy smaken.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 50 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 8 porties
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 200 g bloem
  • 150 g suiker
  • 100 g boter gesmolten
  • 2 eieren
  • 1 tl vanille-extract
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 snufje zout
  • 100 g popcorn kant-en-klaar of zelfgemaakt
  • 50 g candy melts gesmolten

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Mix de bloem, suiker, boter, eieren, vanille-extract, bakpoeder en zout in een mengkom.
  3. Giet het beslag in een ingevette taartvorm.
  4. Bak de taart 30 minuten in de voorverwarmde oven.
  5. Laat de taart afkoelen en bedek met popcorn en gesmolten candy melts.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 30g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Candy Popcorn Cake, Candy Popcorn Taart
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!