Candy Popcorn Taart Recept
Een heerlijke taart met een knapperige popcorn topping en zoete candy smaken.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 200 g bloem
- 150 g suiker
- 100 g boter gesmolten
- 2 eieren
- 1 tl vanille-extract
- 1 tl bakpoeder
- 1 snufje zout
- 100 g popcorn kant-en-klaar of zelfgemaakt
- 50 g candy melts gesmolten
Verwarm de oven voor op 180°C.
Mix de bloem, suiker, boter, eieren, vanille-extract, bakpoeder en zout in een mengkom.
Giet het beslag in een ingevette taartvorm.
Bak de taart 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat de taart afkoelen en bedek met popcorn en gesmolten candy melts.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 30g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 2mg
Candy Popcorn Cake, Candy Popcorn Taart