Candy Popcorn Taart Recept
Een heerlijke taart met een knapperige popcorn topping en zoete candy smaken.
Print Recept
Pin Dit
	
	
    
Ingrediënten
- 200 g bloem
- 150 g suiker
- 100 g boter gesmolten
- 2 eieren
- 1 tl vanille-extract
- 1 tl bakpoeder
- 1 snufje zout
- 100 g popcorn kant-en-klaar of zelfgemaakt
- 50 g candy melts gesmolten
- Verwarm de oven voor op 180°C. 
- Mix de bloem, suiker, boter, eieren, vanille-extract, bakpoeder en zout in een mengkom. 
- Giet het beslag in een ingevette taartvorm. 
- Bak de taart 30 minuten in de voorverwarmde oven. 
- Laat de taart afkoelen en bedek met popcorn en gesmolten candy melts. 
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 30g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 2mg
Candy Popcorn Cake, Candy Popcorn Taart