Ga terug
+ servings
bunny-cake-recept

Bunny Cake Recept

Een schattige en heerlijke cake in de vorm van een konijn, perfect voor Pasen of kinderfeestjes.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 30 minuten
Kooktijd: 45 minuten
Totale Tijd: 1 uur 15 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 8 porties
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Cakebeslag

  • 200 g Bloem
  • 200 g Suiker
  • 200 g Boter op kamertemperatuur
  • 4 Eieren
  • 1 tl Vanille-extract
  • 1 tl Bakpoeder
  • 0.5 tl Zout
  • 120 ml Melk

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Vet de bakvorm in en bestuif met bloem.
  3. Klop de boter en suiker romig.
  4. Voeg één voor één de eieren toe, goed kloppen na elke toevoeging.
  5. Voeg vanille-extract toe.
  6. Zeef bloem, bakpoeder en zout samen en voeg dit afwisselend met de melk toe aan het botermengsel.
  7. Giet het beslag in de bakvorm en bak 45 minuten of tot een prikker er schoon uitkomt.
  8. Laat de cake 10 minuten afkoelen in de vorm, haal hem er dan uit en laat volledig afkoelen op een rooster.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 25g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Cake, Konijn, Pasen
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!