Bruine Suiker Bananenbrood Recept
Een heerlijk en eenvoudig te maken bananenbrood met bruine suiker.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 3 rijpe bananen geprakt
- 100 g bruine suiker
- 75 g boter gesmolten
- 1 tl vanille-extract
- 1 tl bakpoeder
- 1 snufje zout
- 200 g bloem
Verwarm de oven voor op 175°C.
In een grote kom, meng de geprakte bananen met de gesmolten boter.
Voeg de bruine suiker, het ei en het vanille-extract toe en meng goed.
Strooi het bakpoeder en zout over het mengsel en meng.
Voeg de bloem toe en meng tot alles net gemengd is.
Giet het beslag in een ingevette cakevorm.
Bak in de voorverwarmde oven voor 60 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat het bananenbrood afkoelen in de vorm voor je het eruit haalt.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 150mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 15g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg
Banana Bread, Bananenbrood