Brownie Cheesecake Cupcakes Recept
Heerlijke brownie cheesecake cupcakes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
	
	
    
Brownie Layer
- 1 package Brownie mix plus ingredients listed on the package
Cheesecake Layer
- 225 g Cream cheese softened
- 50 g Sugar
- 1 teaspoon Vanilla extract
- 1 Egg
- Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed een muffinblik met papieren vormpjes. 
- Bereid de browniebeslag volgens de instructies op de verpakking. 
- Vul elke muffinvorm voor de helft met browniebeslag. 
- In een kom, klop de roomkaas, suiker, vanille-extract en ei tot een glad mengsel. 
- Verdeel het roomkaasmengsel over het browniebeslag in de muffinvormen. 
- Bak 20-25 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt. 
- Laat volledig afkoelen voordat je ze uit de muffinvorm haalt. 
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Brownie, Cheesecake, Cupcakes, Brownie, Cheesecake, Cupcakes