Brownie Cheesecake Cupcakes Recept
Heerlijke brownie cheesecake cupcakes, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Brownie Layer
- 1 package Brownie mix plus ingredients listed on the package
Cheesecake Layer
- 225 g Cream cheese softened
- 50 g Sugar
- 1 teaspoon Vanilla extract
- 1 Egg
Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed een muffinblik met papieren vormpjes.
Bereid de browniebeslag volgens de instructies op de verpakking.
Vul elke muffinvorm voor de helft met browniebeslag.
In een kom, klop de roomkaas, suiker, vanille-extract en ei tot een glad mengsel.
Verdeel het roomkaasmengsel over het browniebeslag in de muffinvormen.
Bak 20-25 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat volledig afkoelen voordat je ze uit de muffinvorm haalt.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Brownie, Cheesecake, Cupcakes, Brownie, Cheesecake, Cupcakes