Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Brownie Beslag Cupcake Recept
Heerlijke brownie cupcakes die eenvoudig te maken zijn.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
20
minuten
min
Totale Tijd:
35
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
12
servings
Calorieën:
250
kcal
Ingrediënten
Ingrediënten
200
g
pure chocolade
150
g
boter
3
eieren
200
g
suiker
100
g
bloem
1
tl
vanille-extract
1
snufje
zout
Instructies
Verwarm de oven voor op 180°C en plaats papieren cupcakevormpjes in een muffinblik.
Smelt de chocolade en boter samen in een kom boven een pan met heet water.
Klop de eieren en suiker samen tot een luchtig mengsel.
Voeg het chocolademengsel toe aan het eimengsel en meng goed.
Zeef de bloem en voeg deze samen met het zout en vanille-extract toe aan het mengsel. Meng tot een glad beslag.
Verdeel het beslag over de cupcakevormpjes en bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.
Voedingswaarde
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
4
g
|
Fat:
12
g
|
Saturated Fat:
7
g
|
Cholesterol:
60
mg
|
Sodium:
100
mg
|
Potassium:
150
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
20
g
|
Vitamin A:
300
IU
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Brownie, Cupcake
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!