Ga terug
+ servings
brownie-beslag-cupcake-recept

Brownie Beslag Cupcake Recept

Heerlijke brownie cupcakes die eenvoudig te maken zijn.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 35 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 12 servings
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 200 g pure chocolade
  • 150 g boter
  • 3 eieren
  • 200 g suiker
  • 100 g bloem
  • 1 tl vanille-extract
  • 1 snufje zout

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180°C en plaats papieren cupcakevormpjes in een muffinblik.
  2. Smelt de chocolade en boter samen in een kom boven een pan met heet water.
  3. Klop de eieren en suiker samen tot een luchtig mengsel.
  4. Voeg het chocolademengsel toe aan het eimengsel en meng goed.
  5. Zeef de bloem en voeg deze samen met het zout en vanille-extract toe aan het mengsel. Meng tot een glad beslag.
  6. Verdeel het beslag over de cupcakevormpjes en bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  7. Laat de cupcakes afkoelen op een rooster.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 60mg | Sodium: 100mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 20mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Brownie, Cupcake
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!