Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Brooklyn Stijl Pizzadeeg Recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor pizzadeeg in Brooklyn-stijl.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
20
minuten
min
Kooktijd:
15
minuten
min
Totale Tijd:
35
minuten
min
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Italian, Italiaans
Porties:
4
porties
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
500
g
Bloem
gezeefd
300
ml
Water
lauw
7
g
Droge gist
10
g
Zout
30
ml
Olijfolie
Instructies
1. Meng de bloem en het zout in een grote kom.
2. Los de gist op in het lauwe water en voeg toe aan de bloem.
3. Voeg de olijfolie toe en kneed het deeg tot het glad en elastisch is.
4. Laat het deeg 1 uur rijzen op een warme plaats.
5. Rol het deeg uit op een met bloem bestoven oppervlak en leg het op een bakplaat.
6. Voeg je favoriete toppings toe en bak in een voorverwarmde oven op 220°C gedurende 15 minuten.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
40
g
|
Protein:
6
g
|
Fat:
4
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Sodium:
250
mg
|
Potassium:
100
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
1
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Pizza, Pizzadeeg
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!