Ga terug
+ servings
bourbon-suikerappels-recept

Bourbon Suikerappels Recept

Een heerlijk dessert met bourbon en suikerappels.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 30 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 4 porties
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 4 Appels geschild en in plakjes
  • 50 g Suiker
  • 60 ml Bourbon
  • 1 tl Kaneel

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Schil en snijd de appels in plakjes.
  3. In een mengkom, combineer de appels, suiker, bourbon en kaneel.
  4. Leg de appelmix op een bakplaat en bak 30 minuten.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 1g | Sodium: 5mg | Potassium: 150mg | Fiber: 4g | Sugar: 35g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 20mg | Iron: 0.5mg

Trefwoorden

Bourbon, Suikerappels
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!