Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Bourbon Suikerappels Recept
Een heerlijk dessert met bourbon en suikerappels.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
15
minuten
min
Kooktijd:
30
minuten
min
Totale Tijd:
45
minuten
min
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
4
porties
Calorieën:
200
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
4
Appels
geschild en in plakjes
50
g
Suiker
60
ml
Bourbon
1
tl
Kaneel
Instructies
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Schil en snijd de appels in plakjes.
In een mengkom, combineer de appels, suiker, bourbon en kaneel.
Leg de appelmix op een bakplaat en bak 30 minuten.
Voedingswaarde
Calories:
200
kcal
|
Carbohydrates:
40
g
|
Protein:
1
g
|
Sodium:
5
mg
|
Potassium:
150
mg
|
Fiber:
4
g
|
Sugar:
35
g
|
Vitamin A:
50
IU
|
Vitamin C:
10
mg
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
0.5
mg
Trefwoorden
Bourbon, Suikerappels
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!