Boterkoekjes Recept
Heerlijke boterkoekjes die smelten in je mond. Perfect voor bij de koffie of thee.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 250 g Butter room temperature
- 200 g Sugar
- 300 g Flour sifted
- 1 teaspoon Vanilla Extract
- 1 pinch Salt
Verwarm de oven voor op 175°C (350°F).
Mix de boter en suiker tot een romig geheel.
Voeg de vanille-extract en zout toe en mix goed.
Voeg geleidelijk de bloem toe en mix tot een glad deeg.
Verdeel het deeg gelijkmatig over een ingevette bakplaat.
Bak in de voorverwarmde oven voor 20-25 minuten of tot goudbruin.
Laat afkoelen en snijd in vierkantjes.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 18g | Protein: 2g | Fat: 8g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 50mg | Potassium: 20mg | Sugar: 10g | Vitamin A: 200IU | Calcium: 10mg | Iron: 0.5mg
Butter Cookies, Boterkoekjes