Boter Zwem Koekjes Recept
Heerlijke boterkoekjes die in je mond smelten.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 200 g Butter softened
- 200 g Sugar
- 300 g Flour
- 1 teaspoon Vanilla Extract
- 1 pinch Salt
Verwarm de oven voor op 180°C (350°F).
Mix de boter en suiker tot een romig mengsel.
Voeg de vanille-extract en een snufje zout toe.
Voeg geleidelijk de bloem toe en mix tot een glad deeg.
Vorm kleine balletjes van het deeg en leg ze op een bakplaat.
Bak de koekjes 15-20 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat de koekjes afkoelen op een rooster.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 50mg | Potassium: 40mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg