Boekweitpannenkoekenrecept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor boekweitpannenkoeken.
Print Recept
Pin Dit
	
	
    
Hoofdingrediënten
- 200 g Boekweitmeel
- 500 ml Melk
- 2 Eieren
- 1 snufje Zout
- 1 el Boter voor het bakken
- Doe het boekweitmeel in een kom en voeg de melk toe. Roer goed door. 
- Voeg de eieren en een snufje zout toe. Mix tot een glad beslag. 
- Verhit een beetje boter in een koekenpan op middelhoog vuur. 
- Giet een soeplepel beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide kanten goudbruin. 
- Herhaal tot het beslag op is. Serveer warm. 
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 25g | Protein: 6g | Fat: 3g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg