Bloem Cupcakes Recept
Heerlijke bloem cupcakes die perfect zijn voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Cupcake Ingrediënten
- 200 g Bloem
- 200 g Suiker
- 200 g Boter op kamertemperatuur
- 4 Eieren
- 1 tl Vanille-extract
- 1 tl Bakpoeder
- ½ tl Zout
- 120 ml Melk
Verwarm de oven voor op 180°C en plaats papieren cupcakevormpjes in een muffinblik.
Klop de boter en suiker samen tot een luchtig mengsel.
Voeg de eieren één voor één toe, goed kloppend na elke toevoeging.
Voeg het vanille-extract toe.
Zeef de bloem, bakpoeder en zout samen en voeg dit afwisselend met de melk toe aan het botermengsel.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de cupcakevormpjes.
Bak de cupcakes 18-20 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 20g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg