Blauwe bessen cupcakes recept
Heerlijke cupcakes met blauwe bessen, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Cupcake Ingrediënten
- 200 g Bloem
- 150 g Suiker
- 1 tl Bakpoeder
- 0.5 tl Zout
- 120 ml Melk
- 80 ml Plantaardige olie
- 1 Ei
- 1 tl Vanille-extract
- 150 g Blauwe bessen
Verwarm de oven voor op 180°C en plaats papieren vormpjes in een muffinvorm.
In een grote kom, meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout.
In een andere kom, klop de melk, olie, ei en vanille-extract samen.
Voeg de natte ingrediënten toe aan de droge ingrediënten en meng tot net gecombineerd.
Vouw de blauwe bessen voorzichtig door het beslag.
Verdeel het beslag gelijkmatig over de muffinvormpjes.
Bak 20 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes 5 minuten afkoelen in de vorm, haal ze er dan uit en laat volledig afkoelen op een rooster.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 20mg | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg