Ga terug
+ servings
blauwe-bessen-cornbread-recept

Blauwe bessen cornbread recept

Een heerlijk recept voor blauwe bessen cornbread, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale Tijd: 40 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 8 porties
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 cup maïsmeel
  • 1 cup bloem
  • ½ cup suiker
  • 1 tablespoon bakpoeder
  • ½ teaspoon zout
  • 1 cup melk
  • ¼ cup boter, gesmolten
  • 1 large ei
  • 1 cup blauwe bessen

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een bakvorm in.
  2. In een grote kom, meng maïsmeel, bloem, suiker, bakpoeder en zout.
  3. In een andere kom, meng melk, gesmolten boter en ei. Voeg dit toe aan de droge ingrediënten en meng goed.
  4. Roer voorzichtig de blauwe bessen door het beslag.
  5. Giet het beslag in de voorbereide bakvorm en bak gedurende 20-25 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
  6. Laat afkoelen voor het serveren.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 7g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 35mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 10g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Cornbread, Maïsbrood
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!