Blauwe bessen cornbread recept
Een heerlijk recept voor blauwe bessen cornbread, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 cup maïsmeel
- 1 cup bloem
- ½ cup suiker
- 1 tablespoon bakpoeder
- ½ teaspoon zout
- 1 cup melk
- ¼ cup boter, gesmolten
- 1 large ei
- 1 cup blauwe bessen
Verwarm de oven voor op 200°C. Vet een bakvorm in.
In een grote kom, meng maïsmeel, bloem, suiker, bakpoeder en zout.
In een andere kom, meng melk, gesmolten boter en ei. Voeg dit toe aan de droge ingrediënten en meng goed.
Roer voorzichtig de blauwe bessen door het beslag.
Giet het beslag in de voorbereide bakvorm en bak gedurende 20-25 minuten, of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat afkoelen voor het serveren.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 7g | Saturated Fat: 4g | Cholesterol: 35mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 2g | Sugar: 10g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg