Ga terug
+ servings
blat-pizza-met-basilicum-mayo-recept

BLAT Pizza met Basilicum Mayo Recept

Een heerlijke pizza met bacon, sla, avocado, tomaat en basilicum mayo.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 15 minuten
Totale Tijd: 35 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Italian, Italiaans
Porties: 4 porties
Calorieën: 450 kcal

Ingrediënten 

Pizza Ingrediënten

  • 1 stuk Pizzadeeg
  • 200 g Bacon in plakjes
  • 1 stuk Avocado in plakjes
  • 2 stuk Tomaten in plakjes
  • 50 g Sla
  • 100 g Mozzarella geraspt

Basilicum Mayo Ingrediënten

  • 100 g Mayonaise
  • 10 g Verse basilicum fijngehakt
  • 1 teen Knoflook fijngehakt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Rol het pizzadeeg uit op een bakplaat.
  3. Bak de bacon in een pan tot het knapperig is.
  4. Beleg het pizzadeeg met mozzarella en bak in de oven voor 10-15 minuten.
  5. Maak de basilicum mayo door mayonaise, basilicum en knoflook te mengen.
  6. Haal de pizza uit de oven en beleg met bacon, avocado, tomaat en sla.
  7. Besprenkel met basilicum mayo en serveer.

Voedingswaarde

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 40g | Protein: 20g | Fat: 25g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 900mg | Potassium: 400mg | Fiber: 5g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 15mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Pizza, BLAT Pizza
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!