Ga terug
+ servings
bladerdeegvierkanten-met-dulce-de-leche-recept

Bladerdeegvierkanten met Dulce de Leche Recept

Heerlijke bladerdeegvierkanten gevuld met romige dulce de leche.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 30 minuten
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Latin American, Latijns-Amerikaans
Porties: 4 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg ontdooid
  • 200 g dulce de leche
  • 1 stuk ei losgeklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd het bladerdeeg in vierkanten.
  3. Leg een lepel dulce de leche in het midden van elk vierkant.
  4. Vouw de hoeken van het bladerdeeg naar het midden en druk ze lichtjes aan.
  5. Bestrijk de bovenkant met het losgeklopte ei.
  6. Bak de vierkanten 15-20 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Bladerdeeg, Dulce de Leche
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!