Bladerdeegvierkanten met Dulce de Leche Recept
Heerlijke bladerdeegvierkanten gevuld met romige dulce de leche.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 pak bladerdeeg ontdooid
- 200 g dulce de leche
- 1 stuk ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd het bladerdeeg in vierkanten.
Leg een lepel dulce de leche in het midden van elk vierkant.
Vouw de hoeken van het bladerdeeg naar het midden en druk ze lichtjes aan.
Bestrijk de bovenkant met het losgeklopte ei.
Bak de vierkanten 15-20 minuten in de oven tot ze goudbruin zijn.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 5g | Fat: 15g | Saturated Fat: 8g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 15g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Bladerdeeg, Dulce de Leche