Go Back
+ servings
bladerdeegrecept-met-worstjesrollen

Bladerdeegrecept met Worstjesrollen

Een eenvoudig en smakelijk recept voor worstjes in bladerdeeg.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 15 minutes
Kooktijd: 20 minutes
Totale Tijd: 35 minutes
Cursus: Snack, Tussendoortje
Keuken: Dutch, Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 pak Bladerdeeg ontdooid
  • 8 stuks Worstjes cocktailworstjes
  • 1 stuk Ei losgeklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd het bladerdeeg in vierkanten.
  3. Leg een worstje op elk vierkant en rol het deeg eromheen.
  4. Leg de rolletjes op een bakplaat en bestrijk ze met het losgeklopte ei.
  5. Bak de rolletjes in de oven gedurende 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 8g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Sausage rolls, Worstjesrollen
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!