Bladerdeegrecept met Worstjesrollen
Een eenvoudig en smakelijk recept voor worstjes in bladerdeeg.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 pak Bladerdeeg ontdooid
- 8 stuks Worstjes cocktailworstjes
- 1 stuk Ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd het bladerdeeg in vierkanten.
Leg een worstje op elk vierkant en rol het deeg eromheen.
Leg de rolletjes op een bakplaat en bestrijk ze met het losgeklopte ei.
Bak de rolletjes in de oven gedurende 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 8g | Fat: 15g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg
Sausage rolls, Worstjesrollen