Bladerdeeg Zalm Recept
Een heerlijk bladerdeeg zalm recept dat perfect is voor een speciale gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 4 stuks Bladerdeegvellen
- 4 stuks Zalmfilets
- 1 stuk Ei losgeklopt
- 1 eetlepel Dille fijngehakt
- 1 theelepel Citroensap
- naar smaak Zout en peper
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de bladerdeegvellen op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Leg een zalmfilet op elk bladerdeegvel.
Bestrooi de zalm met dille, citroensap, zout en peper.
Vouw de bladerdeegvellen dicht en bestrijk met het losgeklopte ei.
Bak in de oven voor 25 minuten of tot goudbruin.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 600mg | Potassium: 500mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg