Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Bladerdeeg Zalm Recept
Een heerlijk bladerdeeg zalm recept dat perfect is voor een speciale gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
20
minutes
mins
Kooktijd:
25
minutes
mins
Totale Tijd:
45
minutes
mins
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Dutch/Nederlands
Porties:
4
porties
Calorieën:
450
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
4
stuks
Bladerdeegvellen
4
stuks
Zalmfilets
1
stuk
Ei
losgeklopt
1
eetlepel
Dille
fijngehakt
1
theelepel
Citroensap
naar smaak
Zout en peper
Instructies
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de bladerdeegvellen op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Leg een zalmfilet op elk bladerdeegvel.
Bestrooi de zalm met dille, citroensap, zout en peper.
Vouw de bladerdeegvellen dicht en bestrijk met het losgeklopte ei.
Bak in de oven voor 25 minuten of tot goudbruin.
Voedingswaarde
Calories:
450
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
25
g
|
Fat:
25
g
|
Saturated Fat:
10
g
|
Cholesterol:
80
mg
|
Sodium:
600
mg
|
Potassium:
500
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
2
g
|
Vitamin A:
300
IU
|
Vitamin C:
10
mg
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Salmon, Zalm
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!