Go Back
+ servings
bladerdeeg-zalm-recept

Bladerdeeg Zalm Recept

Een heerlijk bladerdeeg zalm recept dat perfect is voor een speciale gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minutes
Kooktijd: 25 minutes
Totale Tijd: 45 minutes
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 450 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 4 stuks Bladerdeegvellen
  • 4 stuks Zalmfilets
  • 1 stuk Ei losgeklopt
  • 1 eetlepel Dille fijngehakt
  • 1 theelepel Citroensap
  • naar smaak Zout en peper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg de bladerdeegvellen op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  3. Leg een zalmfilet op elk bladerdeegvel.
  4. Bestrooi de zalm met dille, citroensap, zout en peper.
  5. Vouw de bladerdeegvellen dicht en bestrijk met het losgeklopte ei.
  6. Bak in de oven voor 25 minuten of tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 80mg | Sodium: 600mg | Potassium: 500mg | Fiber: 2g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Salmon, Zalm
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!