Go Back
+ servings
bladerdeeg-worstjes-recept

Bladerdeeg Worstjes Recept

Een eenvoudig en lekker recept voor bladerdeeg worstjes.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minutes
Kooktijd: 20 minutes
Totale Tijd: 30 minutes
Cursus: Snack, Tussendoortje
Keuken: Nederlandse keuken, Dutch cuisine
Porties: 4 porties
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg ontdooid
  • 8 stuks cocktailworstjes
  • 1 stuk ei losgeklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Snijd het bladerdeeg in vierkanten.
  3. Leg een worstje op elk vierkant en rol het deeg eromheen.
  4. Bestrijk de rolletjes met het losgeklopte ei.
  5. Leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  6. Bak de rolletjes in de oven gedurende 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 6g | Fat: 12g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 1g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Bladerdeeg, Sausage rolls
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!