Bladerdeeg Worstjes Recept
Een eenvoudig en lekker recept voor bladerdeeg worstjes.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 pak bladerdeeg ontdooid
- 8 stuks cocktailworstjes
- 1 stuk ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Snijd het bladerdeeg in vierkanten.
Leg een worstje op elk vierkant en rol het deeg eromheen.
Bestrijk de rolletjes met het losgeklopte ei.
Leg de rolletjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak de rolletjes in de oven gedurende 20 minuten of tot ze goudbruin zijn.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 15g | Protein: 6g | Fat: 12g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 1g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg
Bladerdeeg, Sausage rolls