Bladerdeeg Tomaat Taart Recept
Een heerlijke en gemakkelijke bladerdeeg tomaat taart.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 vel Bladerdeeg
- 4 stuks Tomaten in plakjes gesneden
- 100 gram Geitenkaas verkruimeld
- 1 eetlepel Olijfolie
- 1 theelepel Balsamicoazijn
- naar smaak Zout en peper
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
Leg de plakjes tomaat op het bladerdeeg.
Strooi de verkruimelde geitenkaas over de tomaten.
Besprenkel met olijfolie en balsamicoazijn.
Breng op smaak met zout en peper.
Bak de taart in de voorverwarmde oven gedurende 25 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin en knapperig is.
Laat de taart een paar minuten afkoelen voordat je hem in stukken snijdt en serveert.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 25g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 400mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 150mg | Iron: 2mg
Tomato Tart, Tomaten Taart