Bladerdeeg Schelpen Recept
Een eenvoudig en lekker recept voor bladerdeeg schelpen gevuld met een romige vulling.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 pak bladerdeeg ontdooid
- 200 g roomkaas
- 100 g geraspte kaas
- 1 stuk ei losgeklopt
- 1 tl zout
- 1 tl peper
Verwarm de oven voor op 200°C.
Rol het bladerdeeg uit en snijd in vierkanten.
Leg de vierkanten op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Prik gaatjes in het deeg met een vork.
Mix de roomkaas, geraspte kaas, ei, zout en peper in een kom.
Verdeel het kaasmengsel over de bladerdeegvierkanten.
Bak 20-25 minuten in de voorverwarmde oven tot goudbruin.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 200mg | Iron: 1mg