Ga terug
+ servings
bladerdeeg-schelpen-recept

Bladerdeeg Schelpen Recept

Een eenvoudig en lekker recept voor bladerdeeg schelpen gevuld met een romige vulling.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Appetizer, Voorgerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 pak bladerdeeg ontdooid
  • 200 g roomkaas
  • 100 g geraspte kaas
  • 1 stuk ei losgeklopt
  • 1 tl zout
  • 1 tl peper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit en snijd in vierkanten.
  3. Leg de vierkanten op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  4. Prik gaatjes in het deeg met een vork.
  5. Mix de roomkaas, geraspte kaas, ei, zout en peper in een kom.
  6. Verdeel het kaasmengsel over de bladerdeegvierkanten.
  7. Bak 20-25 minuten in de voorverwarmde oven tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 10g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 400mg | Potassium: 100mg | Fiber: 1g | Sugar: 2g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 200mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Bladerdeeg, Puff Pastry
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!