Bladerdeeg Recept
Een eenvoudig en heerlijk bladerdeeg recept.
Print Recept
Pin Dit
	
	
    
Bladerdeeg
- 250 g Bloem
- 200 g Boter koud en in blokjes
- 1 tl Zout
- 120 ml Water koud
- 1. Meng de bloem en zout in een kom. 
- 2. Voeg de koude boter toe en meng tot het op grove kruimels lijkt. 
- 3. Voeg het koude water toe en meng tot een deeg. 
- 4. Rol het deeg uit, vouw het in drieën en herhaal dit proces drie keer. 
- 5. Laat het deeg 30 minuten rusten in de koelkast voor gebruik. 
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 18g | Saturated Fat: 11g | Cholesterol: 45mg | Sodium: 300mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Vitamin A: 500IU | Calcium: 20mg | Iron: 1.5mg