Bladerdeeg Quiche met Kool Recept
Een heerlijke quiche met bladerdeeg en kool, perfect voor elke maaltijd.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 1 pak bladerdeeg ontdooid
- 300 g kool fijn gesneden
- 3 stuks eieren
- 200 ml slagroom
- 100 g geraspte kaas
- 1 snuf zout
- 1 snuf peper
Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
Bekleed de quichevorm met bladerdeeg.
Verdeel de fijngesneden kool over de bodem.
Klop de eieren los in een mengkom en voeg de slagroom toe. Meng goed.
Voeg geraspte kaas, zout en peper toe aan het eimengsel en roer goed door.
Giet het mengsel over de kool in de quichevorm.
Bak de quiche in de voorverwarmde oven gedurende 40 minuten, of tot hij goudbruin en gaar is.
Laat de quiche iets afkoelen voor het aansnijden. Serveer warm.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 15g | Fat: 30g | Saturated Fat: 15g | Cholesterol: 150mg | Sodium: 400mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 20mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg