Ga terug
+ servings
bladerdeeg-pizza-recept

Bladerdeeg Pizza Recept

Een eenvoudig en snel recept voor bladerdeeg pizza.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 30 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Italian, Italiaans
Porties: 4 servings
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 vel Bladerdeeg kant-en-klaar
  • 100 g Tomatensaus
  • 150 g Mozzarella geraspt
  • 50 g Pepperoni in plakjes
  • 1 tl Oregano gedroogd

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Besmeer het bladerdeeg met tomatensaus.
  4. Verdeel de geraspte mozzarella gelijkmatig over de tomatensaus.
  5. Leg de plakjes pepperoni op de mozzarella.
  6. Bestrooi de pizza met gedroogde oregano.
  7. Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
  8. Haal de pizza uit de oven en laat even afkoelen voordat je hem in stukken snijdt.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 12g | Fat: 15g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 600mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Pizza, Bladerdeeg Pizza
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!