Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Bladerdeeg Pizza Recept
Een eenvoudig en snel recept voor bladerdeeg pizza.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
10
minuten
min
Kooktijd:
20
minuten
min
Totale Tijd:
30
minuten
min
Cursus:
Main Course, Hoofdgerecht
Keuken:
Italian, Italiaans
Porties:
4
servings
Calorieën:
300
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
1
vel
Bladerdeeg
kant-en-klaar
100
g
Tomatensaus
150
g
Mozzarella
geraspt
50
g
Pepperoni
in plakjes
1
tl
Oregano
gedroogd
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Rol het bladerdeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
Besmeer het bladerdeeg met tomatensaus.
Verdeel de geraspte mozzarella gelijkmatig over de tomatensaus.
Leg de plakjes pepperoni op de mozzarella.
Bestrooi de pizza met gedroogde oregano.
Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Haal de pizza uit de oven en laat even afkoelen voordat je hem in stukken snijdt.
Voedingswaarde
Calories:
300
kcal
|
Carbohydrates:
30
g
|
Protein:
12
g
|
Fat:
15
g
|
Saturated Fat:
7
g
|
Cholesterol:
30
mg
|
Sodium:
600
mg
|
Potassium:
200
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
3
g
|
Vitamin A:
300
IU
|
Vitamin C:
2
mg
|
Calcium:
200
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Pizza, Bladerdeeg Pizza
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!