Bladerdeeg met Ei en Spek Recept
Een eenvoudig en heerlijk recept voor bladerdeeg met ei en spek.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 4 sheets Bladerdeeg Frozen, thawed
- 4 Eggs Large
- 8 slices Bacon Cooked
- 1 tablespoon Milk
- to taste Salt and Pepper
Verwarm de oven voor op 200°C (392°F).
Leg de bladerdeegvellen op een bakplaat bekleed met bakpapier.
Maak een kleine inkeping in het midden van elk bladerdeegvel.
Breek een ei in elke inkeping.
Leg twee plakjes spek naast elk ei.
Breng op smaak met zout en peper.
Bestrijk de randen van het bladerdeeg met melk.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin is en de eieren gaar zijn.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 15g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 200mg | Sodium: 600mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 1g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 2mg