Ga terug
+ servings
bladerdeeg-met-ei-en-spek-recept

Bladerdeeg met Ei en Spek Recept

Een eenvoudig en heerlijk recept voor bladerdeeg met ei en spek.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 30 minuten
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 servings
Calorieën: 350 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 4 sheets Bladerdeeg Frozen, thawed
  • 4 Eggs Large
  • 8 slices Bacon Cooked
  • 1 tablespoon Milk
  • to taste Salt and Pepper

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (392°F).
  2. Leg de bladerdeegvellen op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  3. Maak een kleine inkeping in het midden van elk bladerdeegvel.
  4. Breek een ei in elke inkeping.
  5. Leg twee plakjes spek naast elk ei.
  6. Breng op smaak met zout en peper.
  7. Bestrijk de randen van het bladerdeeg met melk.
  8. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin is en de eieren gaar zijn.

Voedingswaarde

Calories: 350kcal | Carbohydrates: 20g | Protein: 15g | Fat: 25g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 200mg | Sodium: 600mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 1g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 50mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Bladerdeeg, Puff Pastry
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!