Bladerdeeg Kippen- en Preiovenschotel Recept
Een heerlijke ovenschotel met kip, prei en bladerdeeg. Perfect voor een gezellige maaltijd.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 500 g Chicken Breast diced
- 2 stalks Leek sliced
- 1 sheet Puff Pastry thawed
- 200 ml Cream
- 1 tablespoon Butter
- 1 teaspoon Salt
- 0.5 teaspoon Black Pepper
Verwarm de oven voor op 200°C.
Smelt de boter in een pan en bak de kipfilet tot goudbruin.
Voeg de prei toe en bak tot deze zacht is.
Voeg de room, zout en peper toe en laat het geheel indikken.
Giet het mengsel in een ovenschaal en bedek met bladerdeeg.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 20-25 minuten of tot het bladerdeeg goudbruin is.
Calories: 450kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 25g | Fat: 25g | Saturated Fat: 12g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 800mg | Potassium: 600mg | Fiber: 3g | Sugar: 4g | Vitamin A: 500IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg
Chicken Pie, Kippenpastei