Go Back
+ servings
bladerdeeg-kaneelbroodjes-recept

Bladerdeeg Kaneelbroodjes Recept

Heerlijke kaneelbroodjes gemaakt van bladerdeeg, perfect voor bij de koffie.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minutes
Kooktijd: 20 minutes
Totale Tijd: 30 minutes
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 servings
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 1 pak Bladerdeeg ontdooid
  • 50 g Boter gesmolten
  • 50 g Suiker
  • 1 el Kaneel

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit en bestrijk met gesmolten boter.
  3. Bestrooi met suiker en kaneel.
  4. Rol het deeg op en snijd in plakjes.
  5. Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
  6. Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 200mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 12g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Cinnamon Rolls, Kaneelbroodjes
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!