Bladerdeeg Kaneelbroodjes Recept
Heerlijke kaneelbroodjes gemaakt van bladerdeeg, perfect voor bij de koffie.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 pak Bladerdeeg ontdooid
- 50 g Boter gesmolten
- 50 g Suiker
- 1 el Kaneel
Verwarm de oven voor op 200°C.
Rol het bladerdeeg uit en bestrijk met gesmolten boter.
Bestrooi met suiker en kaneel.
Rol het deeg op en snijd in plakjes.
Leg de plakjes op een met bakpapier beklede bakplaat.
Bak 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 12g | Saturated Fat: 7g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 200mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 12g | Vitamin A: 300IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg
Cinnamon Rolls, Kaneelbroodjes