Bladerdeeg Berenklauwen Recept
Een eenvoudig en lekker bladerdeeg recept voor berenklauwen.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 1 pak Bladerdeeg ontdooid
- 100 g Suiker
- 1 stuk Ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven oppervlak.
Snijd het deeg in stroken van ongeveer 2 cm breed.
Bestrooi de stroken met suiker en rol ze op tot berenklauwen.
Leg de berenklauwen op een bakplaat en bestrijk ze met het losgeklopte ei.
Bak de berenklauwen in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten, of tot ze goudbruin zijn.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 4g | Fat: 12g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 35mg | Sodium: 150mg | Potassium: 50mg | Fiber: 1g | Sugar: 10g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 20mg | Iron: 1mg