Bladerdeeg Appelstrudel Recept
Een heerlijk bladerdeeg appelstrudel recept, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 1 package Bladerdeeg ontdooid
- 4 Appels geschild en in plakjes
- 50 g Suiker
- 1 teaspoon Kaneel
- 50 g Rozijnen
- 1 Ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg het bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
In een kom, meng de appels, suiker, kaneel en rozijnen.
Verdeel het appelmengsel over het bladerdeeg, laat de randen vrij.
Rol het deeg op en druk de randen goed dicht.
Bestrijk de bovenkant met het losgeklopte ei.
Bak in de voorverwarmde oven gedurende 40 minuten of tot goudbruin.
Calories: 300kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 4g | Fat: 12g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 20g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg
Appelstrudel, Apple Strudel