Ga terug
+ servings
bladerdeeg-appelstrudel-recept

Bladerdeeg Appelstrudel Recept

Een heerlijk bladerdeeg appelstrudel recept, perfect voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 40 minuten
Totale Tijd: 1 uur
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Austrian, Oostenrijks
Porties: 6 servings
Calorieën: 300 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 1 package Bladerdeeg ontdooid
  • 4 Appels geschild en in plakjes
  • 50 g Suiker
  • 1 teaspoon Kaneel
  • 50 g Rozijnen
  • 1 Ei losgeklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg het bladerdeeg op een bakplaat bekleed met bakpapier.
  3. In een kom, meng de appels, suiker, kaneel en rozijnen.
  4. Verdeel het appelmengsel over het bladerdeeg, laat de randen vrij.
  5. Rol het deeg op en druk de randen goed dicht.
  6. Bestrijk de bovenkant met het losgeklopte ei.
  7. Bak in de voorverwarmde oven gedurende 40 minuten of tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 300kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 4g | Fat: 12g | Saturated Fat: 6g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 20g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Appelstrudel, Apple Strudel
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!