Go Back
+ servings
basilicum-pesto-en-kaas-naan-pizza-recept

Basilicum Pesto en Kaas Naan Pizza Recept

Een heerlijke en eenvoudige naan pizza met basilicum pesto en kaas.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minutes
Kooktijd: 15 minutes
Totale Tijd: 25 minutes
Cursus: Main Course, Hoofdgerecht
Keuken: Italian, Italiaans
Porties: 2 porties
Calorieën: 400 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 2 stuks Naanbroden
  • 4 eetlepels Basilicum pesto
  • 100 gram Geraspte kaas
  • 1 handvol Verse basilicum

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Leg de naanbroden op een met bakpapier beklede bakplaat.
  3. Besmeer de naanbroden met basilicum pesto.
  4. Bestrooi de naanbroden met geraspte kaas.
  5. Bak de naan pizza's 10-15 minuten in de voorverwarmde oven, tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
  6. Garneer met verse basilicum en serveer direct.

Voedingswaarde

Calories: 400kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 15g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 800mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Pizza, Naan, Basilicum Pesto, Kaas
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!