Basilicum Pesto en Kaas Naan Pizza Recept
Een heerlijke en eenvoudige naan pizza met basilicum pesto en kaas.
Print Recept
Pin Dit
Ingrediënten
- 2 stuks Naanbroden
- 4 eetlepels Basilicum pesto
- 100 gram Geraspte kaas
- 1 handvol Verse basilicum
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de naanbroden op een met bakpapier beklede bakplaat.
Besmeer de naanbroden met basilicum pesto.
Bestrooi de naanbroden met geraspte kaas.
Bak de naan pizza's 10-15 minuten in de voorverwarmde oven, tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Garneer met verse basilicum en serveer direct.
Calories: 400kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 15g | Fat: 20g | Saturated Fat: 10g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 800mg | Potassium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 3g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 200mg | Iron: 2mg
Pizza, Naan, Basilicum Pesto, Kaas