Bananenpudding met Chessmen-koekjes Recept
Een heerlijke en eenvoudige bananenpudding met Chessmen-koekjes.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 2 cups Melk vol
- 1 package Instant vanillepudding mix 5 oz
- 1 can Gecondenseerde melk 14 oz
- 1 tablespoon Vanille-extract
- 3 cups Slagroom opgeklopt
- 4 Bananen in plakjes
- 1 package Chessmen-koekjes
In een grote mengkom, klop de melk en de instant vanillepudding mix samen tot het dik begint te worden.
Voeg de gecondenseerde melk en vanille-extract toe en meng goed.
Vouw de opgeklopte slagroom erdoor tot alles goed gemengd is.
Leg een laag Chessmen-koekjes op de bodem van een ovenschaal. Bedek met een laag bananenplakjes.
Giet de helft van het puddingmengsel over de bananen en spreid gelijkmatig uit.
Herhaal de lagen met de resterende koekjes, bananen en puddingmengsel.
Bedek en laat minstens 4 uur in de koelkast opstijven voor het serveren.
Calories: 350kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 6g | Fat: 15g | Saturated Fat: 9g | Cholesterol: 50mg | Sodium: 200mg | Potassium: 400mg | Fiber: 2g | Sugar: 30g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 10mg | Calcium: 150mg | Iron: 1mg
Banana Pudding, Bananenpudding