Bananenpudding Cupcakes Recept
Heerlijke bananenpudding cupcakes die perfect zijn voor elke gelegenheid.
Print Recept
Pin Dit
Cupcakes
- 1 cup Bloem
- 1 teaspoon Bakpoeder
- 0.5 teaspoon Zout
- 0.5 cup Boter op kamertemperatuur
- 1 cup Suiker
- 2 Eieren
- 1 teaspoon Vanille-extract
- 2 Bananen geprakt
Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed een muffinblik met papieren vormpjes.
In een kom, meng bloem, bakpoeder en zout.
In een andere kom, klop boter en suiker tot een luchtig mengsel. Voeg eieren en vanille-extract toe en meng goed.
Voeg de droge ingrediënten toe aan het botermengsel en meng tot alles net gemengd is. Voeg de geprakte bananen toe en meng voorzichtig.
Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en bak 20 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 150mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 18g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 3mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg