Go Back
+ servings
bananenpudding-cupcakes-recept

Bananenpudding Cupcakes Recept

Heerlijke bananenpudding cupcakes die perfect zijn voor elke gelegenheid.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minutes
Kooktijd: 20 minutes
Totale Tijd: 40 minutes
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 12 servings
Calorieën: 200 kcal

Ingrediënten 

Cupcakes

  • 1 cup Bloem
  • 1 teaspoon Bakpoeder
  • 0.5 teaspoon Zout
  • 0.5 cup Boter op kamertemperatuur
  • 1 cup Suiker
  • 2 Eieren
  • 1 teaspoon Vanille-extract
  • 2 Bananen geprakt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 175°C en bekleed een muffinblik met papieren vormpjes.
  2. In een kom, meng bloem, bakpoeder en zout.
  3. In een andere kom, klop boter en suiker tot een luchtig mengsel. Voeg eieren en vanille-extract toe en meng goed.
  4. Voeg de droge ingrediënten toe aan het botermengsel en meng tot alles net gemengd is. Voeg de geprakte bananen toe en meng voorzichtig.
  5. Verdeel het beslag over de muffinvormpjes en bak 20 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
  6. Laat de cupcakes volledig afkoelen op een rooster.

Voedingswaarde

Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 3g | Fat: 8g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 40mg | Sodium: 150mg | Potassium: 150mg | Fiber: 1g | Sugar: 18g | Vitamin A: 200IU | Vitamin C: 3mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Cupcakes, Bananenpudding
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!