Bananenpannenkoekenrecept
Heerlijke en gemakkelijke bananenpannenkoeken voor een snel ontbijt of een zoete traktatie.
Print Recept
Pin Dit
Hoofdingrediënten
- 2 Bananen rijp en geprakt
- 2 Eieren
- 100 g Bloem
- 200 ml Melk
- 1 tl Bakpoeder
- 1 el Suiker
- 1 snufje Zout
Prak de bananen in een mengkom.
Voeg de eieren toe en klop goed door.
Voeg de bloem, melk, bakpoeder, suiker en zout toe. Meng tot een glad beslag.
Verhit een beetje olie in een koekenpan op middelhoog vuur.
Schep een lepel beslag in de pan en bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin.
Serveer warm met je favoriete toppings.
Calories: 150kcal | Carbohydrates: 25g | Protein: 5g | Fat: 3g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 55mg | Sodium: 150mg | Potassium: 300mg | Fiber: 2g | Sugar: 10g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg