Bananen Havermoutbrood Recept
Een heerlijk en gezond bananen havermoutbrood recept, perfect voor ontbijt of als tussendoortje.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 3 stuks Rijpe bananen
- 2 cups Havermout
- 2 stuks Eieren
- 1 teaspoon Bakpoeder
- 1 teaspoon Vanille-extract
- ½ teaspoon Zout
- ¼ cup Honing
Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
Prak de bananen in een grote kom.
Voeg de eieren, honing, en vanille-extract toe en meng goed.
Voeg de havermout, bakpoeder, en zout toe en meng tot een glad beslag.
Giet het beslag in een ingevette cakevorm.
Bak gedurende 50 minuten of tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
Laat het brood afkoelen voordat je het aansnijdt.
Calories: 200kcal | Carbohydrates: 30g | Protein: 5g | Fat: 6g | Saturated Fat: 1g | Cholesterol: 55mg | Sodium: 150mg | Potassium: 300mg | Fiber: 4g | Sugar: 10g | Vitamin A: 50IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 20mg | Iron: 1mg
Banana/Banaan, Healthy, Gezond, Oatmeal/Havermout