Ga terug
Afdrukken
Afbeelding recept
Notities
Voedingswaarde-etiket
–
+
servings
US Customary
Metric
Kleiner
Normaal
Groter
Bageldeegrecept
Een eenvoudig recept om je eigen bagels te maken.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
20
minuten
min
Kooktijd:
25
minuten
min
Totale Tijd:
45
minuten
min
Cursus:
Breakfast/Ontbijt
Keuken:
American, Amerikaans
Porties:
4
porties
Calorieën:
250
kcal
Ingrediënten
Hoofdingrediënten
500
gram
Bloem
10
gram
Zout
7
gram
Gist
300
ml
Water
Lauw
15
gram
Suiker
Instructies
1. Meng bloem, zout, en gist in een kom.
2. Voeg het lauwe water en de suiker toe. Kneed tot een soepel deeg.
3. Laat het deeg 1 uur rijzen.
4. Verdeel het deeg in 8 stukken en vorm bagels.
5. Kook de bagels 1 minuut per kant in kokend water.
6. Bak de bagels 25 minuten op 220°C.
Voedingswaarde
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
50
g
|
Protein:
8
g
|
Fat:
1
g
|
Sodium:
200
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
5
g
|
Calcium:
20
mg
|
Iron:
2
mg
Trefwoorden
Bagels, Bagels
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!