Ga terug
+ servings
bageldeegrecept

Bageldeegrecept

Een eenvoudig recept om je eigen bagels te maken.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale Tijd: 45 minuten
Cursus: Breakfast/Ontbijt
Keuken: American, Amerikaans
Porties: 4 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Hoofdingrediënten

  • 500 gram Bloem
  • 10 gram Zout
  • 7 gram Gist
  • 300 ml Water Lauw
  • 15 gram Suiker

Instructies 

  1. 1. Meng bloem, zout, en gist in een kom.
  2. 2. Voeg het lauwe water en de suiker toe. Kneed tot een soepel deeg.
  3. 3. Laat het deeg 1 uur rijzen.
  4. 4. Verdeel het deeg in 8 stukken en vorm bagels.
  5. 5. Kook de bagels 1 minuut per kant in kokend water.
  6. 6. Bak de bagels 25 minuten op 220°C.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 50g | Protein: 8g | Fat: 1g | Sodium: 200mg | Fiber: 2g | Sugar: 5g | Calcium: 20mg | Iron: 2mg

Trefwoorden

Bagels, Bagels
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!