Appelmoes Pannenkoeken Recept
Heerlijke pannenkoeken met appelmoes, perfect voor een zoet ontbijt of dessert.
Print Recept
Pin Dit
Pannenkoekenbeslag
- 200 g Bloem
- 2 Eieren
- 300 ml Melk
- 1 snufje Zout
- 1 el Suiker
- 2 el Boter gesmolten
Doe de bloem in een mengkom en voeg de eieren, melk, zout en suiker toe. Mix tot een glad beslag.
Verhit een beetje boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
Giet een soeplepel beslag in de pan en bak de pannenkoek tot de bovenkant droog is en de onderkant goudbruin. Draai om en bak de andere kant goudbruin.
Herhaal met de rest van het beslag.
Serveer de pannenkoeken met een flinke lepel appelmoes.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 45g | Protein: 7g | Fat: 6g | Saturated Fat: 3g | Cholesterol: 70mg | Sodium: 200mg | Potassium: 150mg | Fiber: 2g | Sugar: 10g | Vitamin A: 300IU | Vitamin C: 2mg | Calcium: 100mg | Iron: 2mg