Appel Marsepein Bladerdeeg Taart Recept
Een heerlijke taart met appel en marsepein in bladerdeeg.
Print Recept
Pin Dit
Main Ingredients
- 4 stuks Appels geschild en in plakjes
- 200 gram Marsepein geraspt
- 1 pak Bladerdeeg ontdooid
- 50 gram Suiker
- 1 stuk Ei losgeklopt
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat.
Verdeel de geraspte marsepein over het bladerdeeg.
Leg de plakjes appel op de marsepein.
Bestrooi met suiker en bestrijk de randen met het losgeklopte ei.
Bak de taart in de oven voor 30 minuten of tot goudbruin.
Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 20g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg