Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Nutrition Label
–
+
servings
US Customary
Metric
Smaller
Normal
Larger
Appel Marsepein Bladerdeeg Taart Recept
Een heerlijke taart met appel en marsepein in bladerdeeg.
Print Recept
Pin Dit
Bereidingstijd:
20
minutes
mins
Kooktijd:
30
minutes
mins
Totale Tijd:
50
minutes
mins
Cursus:
Dessert, Nagerecht
Keuken:
Dutch/Nederlands
Porties:
8
servings
Calorieën:
250
kcal
Ingrediënten
Main Ingredients
4
stuks
Appels
geschild en in plakjes
200
gram
Marsepein
geraspt
1
pak
Bladerdeeg
ontdooid
50
gram
Suiker
1
stuk
Ei
losgeklopt
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat.
Verdeel de geraspte marsepein over het bladerdeeg.
Leg de plakjes appel op de marsepein.
Bestrooi met suiker en bestrijk de randen met het losgeklopte ei.
Bak de taart in de oven voor 30 minuten of tot goudbruin.
Voedingswaarde
Calories:
250
kcal
|
Carbohydrates:
35
g
|
Protein:
4
g
|
Fat:
10
g
|
Saturated Fat:
5
g
|
Cholesterol:
30
mg
|
Sodium:
150
mg
|
Potassium:
200
mg
|
Fiber:
3
g
|
Sugar:
20
g
|
Vitamin A:
100
IU
|
Vitamin C:
5
mg
|
Calcium:
50
mg
|
Iron:
1
mg
Trefwoorden
Apple Pie, Appeltaart
Heb je dit recept geprobeerd?
Laat ons weten
hoe het was!