Go Back
+ servings
appel-marsepein-bladerdeeg-taart-recept

Appel Marsepein Bladerdeeg Taart Recept

Een heerlijke taart met appel en marsepein in bladerdeeg.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 20 minutes
Kooktijd: 30 minutes
Totale Tijd: 50 minutes
Cursus: Dessert, Nagerecht
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 8 servings
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Main Ingredients

  • 4 stuks Appels geschild en in plakjes
  • 200 gram Marsepein geraspt
  • 1 pak Bladerdeeg ontdooid
  • 50 gram Suiker
  • 1 stuk Ei losgeklopt

Instructies 

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
  2. Rol het bladerdeeg uit op een bakplaat.
  3. Verdeel de geraspte marsepein over het bladerdeeg.
  4. Leg de plakjes appel op de marsepein.
  5. Bestrooi met suiker en bestrijk de randen met het losgeklopte ei.
  6. Bak de taart in de oven voor 30 minuten of tot goudbruin.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 35g | Protein: 4g | Fat: 10g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 30mg | Sodium: 150mg | Potassium: 200mg | Fiber: 3g | Sugar: 20g | Vitamin A: 100IU | Vitamin C: 5mg | Calcium: 50mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Apple Pie, Appeltaart
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!