Ga terug
+ servings
amandelmeel-pannenkoeken-recept

Amandelmeel Pannenkoeken Recept

Heerlijke en gezonde pannenkoeken gemaakt met amandelmeel.
Print Recept Pin Dit
Bereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 20 minuten
Totale Tijd: 30 minuten
Cursus: Breakfast/Ontbijt
Keuken: Dutch/Nederlands
Porties: 4 porties
Calorieën: 250 kcal

Ingrediënten 

Ingrediënten

  • 200 g amandelmeel
  • 2 eieren
  • 250 ml melk
  • 1 tl bakpoeder
  • 1 snufje zout
  • 1 el kokosolie gesmolten

Instructies 

  1. In een grote kom, meng het amandelmeel, bakpoeder en zout.
  2. Voeg de eieren, melk en gesmolten kokosolie toe. Meng goed tot een glad beslag.
  3. Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg een beetje olie toe.
  4. Giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan en bak tot er belletjes aan de oppervlakte verschijnen. Draai om en bak nog een paar minuten tot goudbruin.
  5. Herhaal met de rest van het beslag. Serveer warm met je favoriete toppings.

Voedingswaarde

Calories: 250kcal | Carbohydrates: 10g | Protein: 8g | Fat: 20g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 100mg | Sodium: 200mg | Potassium: 100mg | Fiber: 3g | Sugar: 2g | Vitamin A: 100IU | Calcium: 100mg | Iron: 1mg

Trefwoorden

Pancakes/Pannenkoeken
Heb je dit recept geprobeerd?Laat ons weten hoe het was!